beskrivning

Rumsbeskrivningar

HALL: 
Ljus och välkomnande hall med väl tilltagen garderobsvägg med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter. Ingång till tvättutrymme och gäst-wc
GARDEROBER: 
Skåpsstommar och luckor i matt vit utförande. Hyllplan, trådbackar och klädstång enligt normal standard. Handtag från BeslagDesign typ Lip.

KÖK: 
Platsbyggt kök med samtliga snickerier i vitt. Köken är utrustade med en funktionell bänkskiva av laminat med underlimmad diskho. Köken har kromad blandare typ Mora Rexx K5 och helintegrerade vitvaror som diskmaskin, kyl och frys som döljs bakom fronter lika övriga snickerier. Induktionshällen är ramlös och inbyggnadsugnen går i svart. Luckor förses med handtag i krom från BeslagDesign typ Lip. Samtliga vitvaror av märket BOSCH.
Köksö med snickerier (skåpsluckor och stommar) i svart. Luckor förses med svarta handtag från BeslagDesign typ Lip. Bänkskiva i laminat. Uttag för mikrovågsugn placeras centriskt i en av stommarna. I köksön är ho samt diskmaskin placerad.
VARDAGSRUM: 
Öppen planlösning mot köket så att soffgrupp och matsalsmöbel ligger i samma blickfång. Det genomgående rummet har utgång till båda uteplatserna och fönsterpartierna som är väl tilltagna, är placerade i tre väderstreck och når från golv till tak för en sammantagen ljus och luftig känsla.

BADRUM: 
Badrummet är kaklat med grått kakel från Svenska Kakel typ Visby Grå 300 x 300 mm. Lika plattor för golv respektive vägg skapar ett lugn i badrummet. Fogarna är minimala och färgmatchas med plattan. Taket målas i en vit kulör. Sanitetsporslin kommer ifrån Duravit och präglas av rena linjer och enkelhet. Kommod med två lådor, Soft-Close wc-sits. Duschväggar i klarglas och såväl dusch- som tvättställsblandare kommer från Mora och är i kromat utförande. Spegelskåp ovan handfat skapar gott om förvaringsmöjligheter. Handdukskrokar och toalettpappershållare från HABO samt handdukstork typ Nordhem Nääs i kromat utförande. Infälld takbelysning.

GÄST-WC: 
Gäst-wc är kaklade med grått kakel från Svenska Kakel typ Visby Grå 300 x 300 mm med målade väggar i vitt. Porslin från Duravit med Soft-Close wc-sits. Spegel ovan handfat och tvättställsblandare från Mora. Toalettpappershållare och handdukskrokar från HABO i kromat utförande.

TVÄTT: 
Tvättutrymmet är kaklat med grått kakel från Svenska Kakel typ Visby Grå 300 x 300 mm. Fogarna är minimala och färgmatchas med plattan. Vitmålade väggar och sockel i grå klinker (Visby). 
Tvättutrymmet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare från BOSCH under en arbetsbänk i vit laminat. Arbetsbänken har infälld ho med blandare Mora Rexx i krom. Intill TM och TT sitter det förvaringsskåp.

TRE SOVRUM 
Master Bedroom med bra yta som erbjuder möjligheten till installation av garderobsvägg samt två mindre sovrum som nås från hallen utanför. I hallen finns det även där tre garderober.
-Samtliga väggar, lister och dörrar går i vitt. 
-Golvet är lackat ekparkett. 
-Hallen har ett klinkergolv i grått. 
-Fönstren går från golv till tak. 
-Takhöjd 2,50 m